Uw betrouwbare en doortastende beveiligingspartner.

Service

Een optimale serviceverlening is de kern van onze dienstverlening. U leert de waarde van uw beveiliging immers pas kennen als het erop aan komt. Zegers levert service 24 uur per dag, 365 dagen (en nachten) per jaar. Wij onderhouden tientallen fabricaten in honderden varianten. Wij kunnen dit alleen doen op basis van onze enorme ervaring en omvangrijke know how.

 

Zegers beschikt over een centrale helpdesk, die u direct vakkundig te woord staat en u met raad en daad bijstaat. Is toch een bezoek ter plekke nodig? Dan sturen wij direct een van onze engineers om uw probleem te verhelpen. U zult verbaast zijn over onze snelheid. Want als geen ander weten wij hoe belangrijk deze systemen zijn voor u en uw organisatie.

 

De engineers zijn opgeleid in alle systemen, die door ons worden gevoerd. Zij kunnen een probleem direct verhelpen. Hierdoor kunt u zich bezig houden met belangrijkere zaken en bespaart u tijd en kosten.

 

Wij bieden u meerdere vormen van service en onderhoud. Bent u benieuwd naar welke vorm het beste past bij uw situatie? Neem dan contact met ons op onder telefoon nummer 078-6550000 of klik hier voor ons contact formulier.