Uw betrouwbare en doortastende beveiligingspartner.

Uw toegang onder controle

Toegangscontrolesystemen kunnen een belangrijk hulpmiddel zijn bij de verbetering van uw beveiligingssituatie. Met toegangscontrolesystemen kunt u op een eenvoudige wijze mensenstromen scheiden in bevoegden en niet-bevoegden. Afhankelijk van locatie, tijd, functie en persoon. Precies zo als u wilt.

 

Met name bij kantoren en instellingen is goed beheer van deuren en andere toegangen een must.
De hedendaagse systemen bieden een groot aantal voordelen welke de facilitaire managers zeker zal aanspreken. Hierbij kunt u denken aan:

Autorisatie eenvoudig te verlenen en te blokkeren (bij verlies van kaart)

Schaalbaar toegangscontrolepakket (u begint klein en groeit naadloos door naar meer deuren of functionaliteiten op het moment dat u het wenst. Van 1 gebouw tot complete complexen waar dan ook op de wereld)

Beheer op afstand via netwerkverbinding (TCP/IP) mogelijk

Alarmnotificatie per e-mail of sms mogelijk (deur te lang open of geforceerd)

Aanwezigheidslijst (in geval van calamiteiten)

 

Afhankelijk van uw wens kan een keuze worden gemaakt van de toe te passen kaartlees techniek, van eenvoudige Proximity tot aan de streng beveiligde Desfire EV1 techniek welke getest is bij TNO en wordt toegepast voor de "Rijkspas".

 

Wij leveren en installeren toegangscontrolesystemen inclusief alle voorkomende bouwkundige voorzieningen als elektrische sluitplaten, motorsloten, tourniquets, 1-persoons doorgangen e.d.

 

Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn neem dan contact met ons op onder telefoon nummer 078-6550000 of klik hier voor ons contact formulier.