Uw betrouwbare en doortastende beveiligingspartner.

Nieuws

Op deze pagina vindt u het nieuws van Zegers

 

Nieuwsbrief februari 2017

 

Zorgeloos naar school.

 

De criminaliteit en vandalisme in en om de scholen is al sterk verminderd maar nog wel aanwezig hierdoor laten veel scholen een camera-registratiesysteem plaatsen of ver-vangen zodat men een goede controle kan houden op de gebeurtenissen in en om de school hierdoor kunnen deze ongewenste activiteiten sterk afnemen.

Camera-app                          ARAS Galaxy RAS Web

Tegenwoordig is het camerasystemen zo uitgebreid en makkelijk te bedienen dat je via je telefoon de beelden in lifestream kan bekijken en hierop snel kan acteren zodra er een ongewenste activiteit plaats vind. Hierdoor word de pakkans sterk vergroot. Naarmate de dader word geconfronteerd met zijn ongewenste gedrag zullen deze ongewenste gebeurtenissen zeker afnemen en is uw doel als schoolbeheerder bereikt. Door de jaren heen zijn de kosten van een camerasysteem sterk gedaald, mede ook door de manier van aanleggen.

 

Sommige scholen vragen zich terecht af of dat wel helpt! Nou het zal u verbazen, wij van Zegers zijn nu al enige jaren actief bij scholen met het plaatsen van een cameraregistratiesysteem en horen alleen maar positieve verhalen, de criminaliteit en vandalisme kan door het nemen van een goed camerasysteem behoorlijk afnemen.

 

De scholen worden al enige jaren met het oog op de bezuinigingen sterk gekort op de financiƫle uitgaven er moet tenslotte bezuinigd worden, maar het plaatsen van een cameraregistratiesysteem behoeft helemaal niet duur te zijn.

 

Maar wilt u weten wat een cameraregistratiesysteem voor u kan betekenen neem dan contact op met ons op via telefoonnummer 078-6550066 of stuur een E-mail naar ons adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wij maken dan graag met u een afspraak om de meerwaarden van een camerasysteem te bespreken. Uiteraard kunt u ook ons contact formulier invullen door hier te klikken.

 

Met vriendelijke groet.

 

Zegers B.V.

Nieuwsbrief februari 2017

 

Nieuwe producten in het pakket maart 2016